Na het horen van deze inspirerende speech maak je al je voornemens voor 2019 waar (video)

De Oostenrijkse spierbundel Arnold Schwarzenegger is het ultieme bewijs dat de ‘American Dream’ wel degelijk haalbaar is… mits je er iets voor over hebt.

Acteur. Producent. Zakenman. Filantroop. Activist. Bodybuilder. Politicus. Voor een immigrant die aanvankelijk bekendstond om zijn vermogen om zeer zware dingen op te tillen, heeft Arnold Schwarzenegger een ongelooflijk leven. Hij ontmoette niet alleen de grootste actiesterren ooit, hij diende ook nog eens twee termijnen als gouverneur van Californië.

De Terminator heeft dit niet allemaal bereikt door op zijn luie kont te zitten, maar wel met wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen. Als jongste ooit de Mr. Universe-titel grijpen, heeft hij enkel hieraan te danken. Door zich zelf een strak tijdschema op te stellen en er nooit een seconde van af te wijken. Opgeven was voor de inmiddels 71-jarige Arnie nooit een optie.

Mocht je het nieuwe jaar willen beginnen met een schone lei en met een waslijst van goede voornemens, dan is onderstaande twaalf minuten durende video een aanrader van formaat om te bekijken. Schwarzenegger zijn succesverhaal is namelijk één voor in de geschiedenisboeken.

“What is the point of being on this Earth if you are going to be like everyone else?” 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More