Na de coronaprik: het alcoholverbod?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Als het aan de WHO ligt wel. Of toch – om te beginnen – bij plusminus de helft van de bevolking.

De World Health Organisation (kortweg WHO) is een organisatie van de Verenigde Naties die een sturende, coördinerende rol heeft op het gebied van wereldgezondheid.

Tijdens de cholerapandemie, die in het begin van de negentiende eeuw lelijk huishield, had ieder land zo’n beetje zijn eigen quarantaineregels. Het was de Franse regering die op het idee kwam een aantal internationale voorschriften te maken: dat vormde later de basis voor de WHO, die in 1948 werd opgericht door de Verenigde Naties.

Sinds de komst van COVID-19 komt het WHO geregeld ter sprake, wat ook logisch is natuurlijk. Maar ‘t zijn daar soms ook nogal deugnieten. Zo werd de definitie van een ‘pandemie’ op hun site al een keertje herschreven, omdat anders COVID-19 niet aan de voorwaarden van een pandemie zou voldoen. Ook wijzigden ze de definitie van ‘groepsimmuniteit’: de meisjes en jongens van het WHO staan boven de natuurwetten en beslisten eigenhandig dat groepsimmuniteit niet meer via de natuurlijke weg kan opgebouwd worden, maar enkel door te vaccineren.

Ze maakten ook een plan, om pandemieën in de toekomst te vermijden. Plannen die een heel klein beetje lijken op ‘The Great Reset’. Je weet wel, dat boekje van ene Claus Schwab. Ze voorspelden voor dit jaar ook een nieuwe pandemie, waarna wij een oproep lanceerden om het mét Pipi Vangkous te doen, vooraleer we opgescheept zouden zitten met een vogelverbod. En nu hebben ze dus een mondiaal actieplan voor alcohol gemaakt… Het gaat natuurlijk maar om een advies: de WHO kan immers geen sancties opleggen. Maar ze kan wel op ideeën brengen…

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More