Motorcoureur Shane Byrne geeft podiummiss een nat slipje (video)

Waar is de tijd gebleven?

In de sportwereld is de kuisheid van de genderneurtaliteit bon ton geworden. Alleen politiek correcte boodschappen mogen nog gelinkt worden aan sport. De podiummiss heeft voortaan een podiumboy naast haar staan, de dankbare kuise zoentjes zijn afgeschaft, de bloemen vervangen door prullaria van sponsors, in het rond spuiten met champagne kan nog net (soms). In de motorsport houden ze nog wel van spuiten met champagne, maar ook hier is het braver dan vroeger, en de missen zijn verdwenen.

Wie een decolleté, of een spannend outfitje wil zien, kan dat alleen nog ‘officieus’. Ergens voor aanvang op het asfalt naast de motoren en bolides, of bij een standje van de sponsor, maar op het podium is het afgelopen met de sexiness.

Wie kent er nog het podiumincident van motorcoureur Shane Byrne? Het filmpje beleeft op de een of andere manier dezer dagen een nieuw ‘viraal’ leven. Toegegeven, de kerel ging erover. Maar het was wel heerlijk om zien. Moest dit vandaag gebeuren, stond de wereld op zijn kop.

Nu goed, zo was het dus – niet eens zolang geleden in 2014 – dat je er nog mee weg kwam om een podiummiss een natte broek te geven.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More