Motard stampt tegen auto en dan gebeurt dit (video)

Waanzin op de autosnelweg in Santa Clarita, Californië. Een road rage tussen een motard en een autobestuurder mondde daar uit in complete chaos.

Op beelden is te zien hoe een Harley-Davidson-rijder en een Nissan-bestuurder elkaar uitdagen op de autosnelweg in Santa Clarita. De autochauffeur heeft geen zin om de motard door te laten, dus besluit de motorrijder om de auto een duwtje opzij te geven.

De autochauffeur maakt daarop een bruuske beweging naar links, verliest de controle, vliegt tegen de middenberm en komt op het middenvak terecht waar hij tegen een Cadillac crasht. Laatstgenoemde gaat vervolgens over de kop. En de motard? Die gaat ervandoor.

Gelukkig vielen er die woensdagmorgen geen dodelijke slachtoffers, maar de 70-jarige chauffeur van de Cadillac moest wel met lichte verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. De politie is nog steeds op zoek naar meneer Harley-Davidson. Die zal het mogen uitleggen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More