Motard achtervolgt Mercedes-gek die vluchtmisdrijf pleegde (video)

Mensen die vluchtmisdrijven zijn allesbehalve cool. En toch bestaan ze. Vorige week nog knalde een roekeloze Mercedes-chauffeur op twee voorliggers in Colton in Californië.

Een motard – ene Dick Danger – is toevallig op dezelfde plek en filmt de crash. Net zoals alle andere ooggetuigen had hij nooit verwacht dat de Mercedes-schoft zich uit de voeten zou maken. De motard doet wat hij moet doen: de achtervolging inzetten. Dat is niet echt moeilijk, want de verhakkelde Mercedes rookt dat het geen naam heeft.

Ondertussen belt de motard met de politie en houdt hij hen op de hoogte van de locatie van de vluchtmisdrijver, die zich een levensgevaarlijke weg baant door het verkeer. Uiteindelijk geeft laatstgenoemde het op en komt de politie tussenbeide.

Eind goed, al goed. Maar met een beetje minder geluk liep dit verhaal helemaal anders af. Toch hoedje af voor Dick Danger, die zijn leven op het spel zette om de Mercedes-pipo zo snel mogelijk van de openbare weg te krijgen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More