“Moslimvrouwen zijn de beste pijpsters”

Enfin, dat wordt toch beweerd. Logisch voor de ene, lariekoek volgens de andere.

Gisteren zetten we jaargang 2013 van P-magazine online, en natuurlijk hebben we er zelf ook wat in gesnuisterd. In het nummer 51 daarvan, staat een lang stuk over ‘seksmythes’. Tien seksmythes worden volledig gefileerd door een vierkoppig team van deskundigen: P-babe Seren Siersack, P-babe Stefanie Lisabeth, auteur Joost Vandecasteele en seksuologe Kaat Bollen.

Het gaat dan vooral over de eeuwenoude vragen, zoals: doet de lengte er nu wel of niet toe? Eén mythe (of werkelijkheid) die er behandeld wordt, daar hadden we nog nooit over gehoord: ‘Moslimvrouwen zijn de beste pijpsters’. Het verdict van het panel?

SIERSACK: “In Turkije vertrouwde een moslima mij toe dat ze wel haar ontmaagding spaart tot op de huwelijksnacht, maar vooraf al andere vormen van seks beleeft. Van generatie op generatie wordt moslima-meisjes meegegeven dat zij op de tweede plaats komen en hun mannen moeten behagen. De islamitische beschaving is al sinds het Byzantijnse Rijk gebaseerd op vrouwen die van nature meegaand zijn. Ik ben half Turks, onderdanigheid zit in mijn genen. Tussen de lakens gedraag ik mij met plezier slaafs. En van dat pijpen? Oefening baart wel degelijk kunst.”

LISABETH: “Goh, daar weet ik absoluut niets over te vertellen. I k pas!”

VANDECASTEELE: “Deze stelling gaat wel heel kort door de bocht. Het is al even belachelijk als dat Afrikaanse hoeren beter in bed zouden zijn. In heel veel Oostbloklanden heerst de katholieke traditie van ‘geen seks voor het huwelijk’. Verder kan ik niet putten uit persoonlijke ervaring. Ik mag dan wel een baard hebben, ik krijg maar weinig aanbiedingen van moslimmeisjes.”

BOLLEN: “Het klinkt logisch. Penetratieseks wordt in die religie vaak beschouwd als verboden, waardoor veel moslima’s in orale seks een fijn alternatief zien. In de westerse cultuur bestempelt men orale seks vaak als een slap afkooksel van het echte werk. Pas als het meisje ongesteld is of hij geen stijve krijgt, grijpt men terug naar een pijpbeurt. Als een moslimkoppel drie jaar verloofd is, moeten ze zich wel zien bezig te houden. Wie zich jarenlang wijdt aan orale seks, blinkt er vast in uit.”

Benieuwd naar de andere mythes of waarheden, zoals wat is nu de ideale grootte, en hoe merk je als een vrouw haar hoogtepunt faket – en ook hoe Seren Siersack eruitziet in doorkijklingerie? Je vindt het terug in nummer 51 van jaargang 2013.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More