Mosaert Label van Stromae breidt uit

Mosaert Label is het modebedrijf van zanger Stromae en zijn echtgenote. De onderneming werd in 2018 opgericht.

Volgens de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) werd op 5 november een ‘bijwerking’ uitgevoerd. Hierbij werd de zogeheten ‘belangrijkheidscode’ van 1 tot 4 werknemers gewijzigd naar 5 tot 9 werknemers. Concreet gaat het dus over een toename van het aantal werknemers bij de firma.

Het creatieve label Mosaert vierde dit jaar wel al zijn tiende verjaardag met een nieuw logo en een zesde ‘capsulecollectie’. Coralie Barbier, de ontwerpster van het collectief en vrouw van zanger Stromae, wilde dat het label ethischer en meer ecologisch verantwoord zou zijn. “Voor deze capsulecollectie hebben we ervoor gekozen om alleen te werken met biologisch katoen of ecologische stoffen die afkomstig zijn van gerecyclede producten, zoals visnetten”, legt ze in Knack uit. “Op die manier willen we onze positionering als ethisch en duurzaam merk op de lange termijn versterken.”

Eerder hebben we al gemeld dat Stromae een Amerikaanse onderneming had opgericht: ‘AL 731 LLC’ in Los Angeles. De nieuwe onderneming is gevestigd op de Wilshire Boulevard.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More