Mooierd Emily Ratajkowski choqueert met foto op Instagram

4.285

Haar schaar vergat wat okselhaar…

Potvolkoffie, ook wij verslikten ons deze ochtend even in onze vers gebakken brownie. Niemand minder dan zowat het knapste meisje ter wereld, Emily Ratajkowski, liet in een weinig verhullende pose weten dat ze iets ‘expres’ was vergeten. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op


Zo postte ze een foto op Instagram met daarop duidelijk te zien dat haar okselhaar niet was geschoren. Hiermee wil ze vrouwen aanzetten te doen wat ze willen doen, ongeacht wat influencers en sociale media ‘voorschrijven’. “Kies zelf wat je draagt, wat je post, of je jezelf scheert of niet,… doe je ding, wat het ook moge betekenen”, liet ze weten aan haar vierentwintig miljoen volgers. In geen tijd drukten er daarvan twee miljoen de like-knop in. Uiteraard zijn er ook minder positieve reacties op haar actie en vinden een aantal volgers het vulgair, vuil, onhygiënisch,… .

Zonder afbreuk te doen aan haar statement gaat onze persoonlijke voorkeur ook eerder uit naar een netjes gladgeschoren Emily. Gelukkig heeft ze de laatste weken genoeg het mesje of schaar toch laten werken en bleef het posten van een ‘pelouseke’ binnen de perken. Bij deze… de geschoren versie. 

1

Picture 1 of 17

Credits: Instagram

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur