Monika moet zowat de mooiste poetsvrouw ter wereld zijn

Of ze ooit een plumo langer dan een minuut heeft vastgehad, durven we niet met zekerheid zeggen…

Het is vrijdag en die komt voor onze redactie traditioneel na gelukkige donderdag. Gelukkige wat? Wél, omdat wij vinden dat wij op donderdag al genoeg bijdrage tot de week hebben geleverd en we van mening zijn dat we het weekend voor een stukje al mogen inzetten, gaan we dan ook altijd even samen op de lappen. Maar sssst! Thuis denken ze dat we onze wekelijkse naar traditie steeds uitlopende redactievergadering hebben.

Dat onze bureaus dan op vrijdag een ware nest zijn en we best wel wat hulp kunnen gebruiken, doen we beroep op een Poolse poetsvrouw. Zo eentje als de wel erg ravissante Monika Ordowska zouden we wel zien zitten. Hoewel we betwijfelen dat ze in het echt de stofvod bovenhaalt, vonden we er wel een fotootje van op haar Instagram.

Deze 30-jarige Poolse heeft het veel te koude Polen ingeruild voor de warmere oorden in de Verenigde Staten. Met een leven dat bestaat uit privé-jets, exclusieve sportwagens, boten en champagne heeft ze het goed voor elkaar. Of toch niet? Op veel foto’s blijft ze het precies wat fris hebben. Getuige de vele foto’s met konijnen tegen de draad. Soit, hier de foto’s voor wij onze draad kwijt zijn.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More