Monica Bellucci in Amerikaanse remake van ‘De Zaak Alzheimer’

Ondertussen weten we al een tijdje dat Liam Neeson de hoofdrol zal spelen in de remake maar nu blijkt dat ook Monica Bellucci te zien zal zijn in de film.

De film zal ‘Memory’ heten en we zien Liam Neeson (i.p.v Jan Decleir) als huurmoordenaar Alex Lewis, die weigert om een opdracht van een gevaarlijke criminele bende af te maken en daardoor zelf een doelwit wordt. Hij moet op zoek naar de mensen die hem dood willen, maar kampt met zwaar geheugenverlies. Guy Pearce (‘Memento’) en Taj Atwal (‘Line Of Duty’) nemen de rollen van Koen De Bouw en Werner De Smedt (Vincke en Verstuyft) over als de agenten die de huurmoordenaar op het spoor komen. Monica Bellucci (‘Spectre’, ‘The Brothers Grimm’) speelt Davana Sealman, een plaatselijke technologiemagnaat. De actrice is momenteel ook samen met Koen De Bouw te zien in ‘The Man Who Sold His Skin’, de oscar-genomineerde film van Kaouther Ben Hania.

De regie is in handen van Martin Campbell (‘Casino Royale’) en het scenario werd geschreven door Dario Scardapane, die o.a. ook meeschreef aan het scenario van ‘The Punisher’-reeks op Netflix. De opnames vinden momenteel plaats in Bulgarije maar wanneer de film zal uitkomen is nog niet bekend.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More