Moli, 22 jaar en scoort nu al monsterhits (video)

“Dromen van Berlijn en er blijven hangen voor de muziek.”

Eigenlijk heet ze Irvine Molly, maar ze gaat over de tongen als Moli. Nauwelijks 22 jaar en talk af the de singer-songerwriters-town. Al zien we haar niet meteen als een singer-songwriter. De muziek van Moli – die opgroeide aan de taalgrens – en nu met haar eigen soloplaat ‘Préface’ uitkomt – is eerder middle of the road met met een aparte boumboum. Tenzij het helemaal in haar eentje klaar, wat wij persoonlijk beter smaken.

‘Lost Frequencies’ vroeg haar om mee te schrijven aan ‘Love to go’ en haar grootste succes behaalde ze door de samenwerking met de Duitse dj Topic en de Zweedse producer A7S: ‘Breaking me’ haalde al bijna 700 miljoen Spotify-streams. Dat nummer heeft live nog nooit de mensen bereikt, ondanks het feit dat het al 800 miljoen keer is beluisterd. Een corona-hit pur sang dus.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MOLI (@whoismoli)


Moli ziet er goed uit, en wellicht geeft haar dat de (muzikale) wind vanachter. Zij trok na haar middelbare school voor een sabbatjaar naar Berlijn er is er sindsdien gebleven. Naar eigen zeggen trok ze niet naar Berlijn om te feesten, maar om haar droom te verwezenlijken: muziek maken. En dat is haar aardig gelukt. Dankzij het succes van ‘Breaking me‘ kon Moli stoppen met haar job in een Berlijns hotel en zich volledig richten op de muziek. Ze wordt de nieuwe Angèle genoemd, maar misschien is dat nog te vroeg. Wie nieuw is, wordt altijd vergeleken met iemand anders. Wie ze is dan wel? Zichzelf? We geven je enkele voorbeelden, dan kan je zelf oordelen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door MOLI (@whoismoli)

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More