Mogen we in juni weer naar de cinema? (video)

Alsof de duivel ermee gemoeid is.

De cinema’s gaan er blijkbaar van uit dat we in juni weer mogen ‘mogen’. Internationaal gaat de nieuwe Conjuring-film op 4 juni in première. In ons land wordt hij geprogrammeerd vanaf 30 juni. Is dat niet een heel klein beetje een voorafname van wat nog moet komen?

Hoe dan ook, de trailer van ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, is net gelanceerd en… verdorie, ja natuurlijk willen we weer naar de cinema! Dit is de zevende film in het “Conjuring Universe”, de grootste horrorfranchise in de filmgeschiedenis die wereldwijd meer dan 1,8 miljard dollar heeft opgebracht. De film vertelt het huiveringwekkende verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad waar Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, mee te maken krijgen.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ onthult een huiveringwekkend verhaal over terreur, moord & een onbekend kwaad. Eén van de meest sensationele zaken uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren, begint met een gevecht om de ziel van een jonge jongen en gaat verder dan alles wat ze ooit eerder hadden gezien, want voor de eerste keer in de geschiedenis van de VS gebruikt een moordverdachte demonische possessie als verdediging.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More