Moet Stan Van Samang tegenwoordig op de zetel slapen?

En Sean Dhondt, die weet nu ook hoe laat het is.

Stan Van Samang was één van de drie BV’s wiens blote pisseloe rondging als een malle: dat weten ze onderhand al wel tot op Mars én Venus.

“Ik heb vreemde tijden achter de rug”, zo liet de zanger in HLN optekenen. “Ik weet nu wat het is om de grond onder je voeten te voelen wegzakken. En je af te vragen: ‘Hoe ga ik dit doen?’ Er is maar één manier. Dat is doorgaan. De knop omdraaien. En gas geven.”

Over hoe zijn partner Barbara het oppakte, wilde hij toen het volgende kwijt: “Ik ben bij mij thuis nog welkom. Pas op, ik moet dat geen twee keer doen. Alles is uitgepraat met de mensen die ik graag zie.”

Toch weet Dag Allemaal dat het nog niet allemaal koek en tikkenei is tussen Barbara en Stan. “In zijn entourage valt te horen dat hij en Barbara wel degelijk door zwaar weer gaan”, schrijft het boekske.

Misschien dat er daar mee bedoeld is dat Stan wel welkom is thuis, maar (nog) niet in het gezamenlijke bed?

En Sean Dhondt, die moet zijn zinnen verzetten: dat laat hij weten via Instagram. “Wat helpt om je gedachten te verzetten?” klinkt het bijschrift. Daarbij gooit hij een blik op zijn GalaxyWatch 3, waardoor hij ook meteen weet hoe laat het is.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ Wat helpt jou om je gedachten te verzetten? #running #music #GalaxyBudsLive #GalaxyWatch3 @samsung_be

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More