Moeder slaat groen uit na gebruik van verlopen zelfbruiner

Het is nog even wachten tot we het gespierde nichtje van Bruce Banner zien opduiken in de Disney+ serie She-Hulk.

De Britse Jenni Coleman heeft de make-up artiesten alvast laten zien waarom ze beter vertrouwen op CGI-effecten om een vrouwelijke Hulk op het scherm te toveren. De 35-jarige moeder van twee kon het niet verkroppen dat het aanhoudende slechte weer haar weerhield om een kleurtje op te doen.

Dus besliste ze Moeder Natuur een handje te helpen en zich vol te smeren met een zelfbruiner. Maar Moeder Natuur houdt nu eenmaal van groen. Tot deze vaststelling kwam ook ons Jenni, toen ze de volgende ochtend in de spiegel keek en opeens de dochter van Thanos zag.

Van kop tot teen zag ze groen, en dit vanwege een zelfbruiner die al jaren over datum was. Het kostte haar ontelbare douchebeurten met een scrubmiddel om de groene laag eraf te krijgen

Het gênant voorval gebeurde vier jaar geleden en Jenni heeft het altijd geheim gehouden. Maar ze besliste onlangs om een foto van haar beschamende verschijning online te plaatsen, om aan te tonen dat er andere manieren bestaan dan alleen je wenkbrauwen af te scheren om in je kot te blijven nu.

Ze is dus duidelijk geen groentje in dit hele quarantaine-gedoe.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More