Modernavaccin is slecht nieuws voor dames met opgespoten lippen

Coronaprikje is één prikje teveel.

Het Modernavaccin zou bij dames met cosmetische fillers mogelijk roodheid en zwellingen veroorzaken. In Amerika zijn drie gevallen bekend waarbij het fout liep. Voor drie ‘ijdele’ vrouwen was het coronaprikje een prikje te veel. Zij kregen zwellingen en een rode verkleuring op lippen en jukbeenderen na hun vaccinatie met het Modernavaccin. Die drie dames bleken op die plaatsen in hun gezicht fillers te hebben gebruikt, cosmetische injecties om rimpels op te vullen of volume te geven aan zones in het gezichtje.

Volgens experten zou dat te verklaren zijn doordat een deel van de filler overeen met wat in het vaccin zit. Het lichaam gaat een afweerreactie creëren tegen wat in het vaccin zit, en dus kan je ook een afweerreactie krijgen tegen wat er in de filler zit.

Maar er is ook goed nieuws. De coronavaccins hebben geen invloed op botox. Dat gif – dat wordt ingespoten om de spiertjes in het gezicht te verlammen en de rimpels uit te gommen – ondervindt geen concurrentie van het anti-corona-gifje.

Gelukkig maar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More