Model zwemt in haar blootje tussen giftige pijlstaartroggen (foto’s)

Pijlstaartroggen zijn uiterst gevaarlijke dieren.

Zo overleed ‘krokodillenjager’ Steve Irwin in 2006 ten gevolge van de steken van een pijlstaartrog. In slechts enkele seconden werd hij honderden keren gestoken. Een pijlstaartrog heeft staartstekels met een sterk gif. Volgens deskundigen steken de vissen alleen als zij zich in het nauw gedreven voelen.

Wat blijkbaar nooit het geval is wanneer deze dieren zich in de buurt van deze mooie dame uit Tahiti bevinden. Model Rava Ray beweert dat ze met ze opgegroeid is en gaat vaak in haar blootje met ze zwemmen in de zee bij Hawaii, alsof het haar eigen huisdieren zijn.

Ook zwemt ze graag tussen de dolfijnen, walvissen, schildpadden en…haaien. De op het eiland Mo’orea opgegroeide Ray deed het als kind al en is niets anders gewoon. Wel werd ze een keer gebeten door een rog, maar dat was een ongeluk en totaal geen reden tot paniek. Ze raadt iedereen aan om het eens te doen, maar gaan we vriendelijk voor bedanken.

View this post on Instagram

@perrinjames1 , you da best underwater human ever

A post shared by RAVA (@ravaray) on

View this post on Instagram

Dreaming of Hawaii

A post shared by RAVA (@ravaray) on

View this post on Instagram

Running with the wolves ?: @aliciaunderwater

A post shared by RAVA (@ravaray) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More