Moby zet belachelijke tattoo om dierenwelzijn te promoten (foto)

Versta ons niet verkeerd, we geven ook heel veel om de dieren en willen niets liever dat ze beschermd worden zoals het hoort, want de aarde is nu eenmaal van iedereen.

Toch stellen we ons vragen bij de manier waarop muzikant, producer en dj Moby (Richard Melville) dit weet te uiten. We wisten al dat hij verre familie is van de schrijver van Moby Dick, misschien dat hij hierdoor een walvistrauma heeft opgelopen en gezworen heeft voortaan alle dieren te beschermen? Wie weet.

De 54-jarige veganist liet al eerder de woorden ‘VEGAN FOR LIFE’ in zijn (dikke) nek tatoeëren, maar nu ging hij nog een stapje verder. Om zijn 32-jarig bestaan als veganist te vieren liet hij nu op beide armen in blokletters ‘ANIMAL RIGHTS’ permanent zetten in inkt.

“Technisch gezien zijn het twaalf tattoos”, aldus Moby op Instagram. “Ik ben veganist en fervent voorstander voor dierenrechten, maar uiteindelijk geloof ik gewoon dat elk levend wezen het recht heeft om zijn leven te leiden hoe het wenst.”

Zijn tattoos worden echter op hoongelach onthaald op de sociale media, gaande van kinderachtig tot pure idioterie. Kan iemand hem wijsmaken dat wijsheid bij de jaren komt, en niet op de armen?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More