MMA-vechter eindigt in hospitaal met gebroken penis (video)

De ergste nachtmerrie voor elke man: je schwanz breken terwijl die in volle ornaat rechtstaat. Ray Elbe, met als bijnaam ironisch genoeg ‘Magical Ray’, maakte het mee terwijl hij met zijn vriendin aan het rampetampen was.

Het is een gedachte waarvan elke vent ineen krimpt. En volgens ons ook exact de reden waarom het woord cringe is uitgevonden.

Stel het je voor: ze is je enthousiaster aan het bereiden dan Dehaene op een mechanische stier, maar gaat iets te hoog. Daarbij floep je eruit, en vervolgens laat ze zich met volle kracht terug zakken. In plaats van er vlot terug in te schuiven… Krak

Het overkwam Ray Elbe, een 38-jarige MMA-vechter uit Phoenix, Arizona. En hij was duidelijk: “het is veruit de ergste blessure die ik in heel mijn carrière heb gehad”. No shit, Sherlock.
Niet alleen zou hij zijn liefdespomp gebroken hebben, hij had ook nog eens 10 hechtingen nodig. Na 8 weken zou hij wel terug helemaal euh… functioneel zijn. 

Ray zelf zei erover: “ik brak mijn penis, en er was overal bloed…”, en gaf ook toe dat hij direct flauwviel van de pijn. Heel begrijpelijk. 
De belangrijkste les die hij er naar eigen zeggen uit heeft geleerd is dat hij zijn vriendin nooit meer on top zal laten zitten.

Gelukkig houdt Elbe er toch nog een beetje goed nieuws aan over: “In een poging om het goed te maken heeft mijn vriendin me een triootje naar keuze beloofd als we naar de Filippijnen gaan. Ze hebben daar normaal wel een aantal goeie talenten.”

Bekijk hieronder een uitgebreid interview, waarin hij alles uit de doeken doet.
Veel sterkte, Ray.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More