Mislukte playboy rijdt gehuurde Lamborghini in de prak

Zo, die zit met een dik probleem!

Een kerel van 23 uit het Amerikaanse Marysville was tot over zijn oren verliefd op een 20-jarige meid. Om haar te versieren, liet hij zich inspireren door de talrijke golddigger-prank-filmpjes op het wereldwijde web, waaruit telkens blijkt dat knappe jongedames vallen voor kerels met dikke bakken.

De jongeman huurde een Lamborghini Huracan. Vervolgens dronk hij zichzelf wat moed in en ja hoor: ze wilde mee voor een rit.

Onderweg negeerde hij een stopbord en dat had hij beter niet gedaan. Op die manier trok hij namelijk de aandacht van de arm der wet. Toen ze zagen dat de inzittende ook nog eens van een blikje bier nipte, besloten ze de achtervolging in te zetten.

De Lamborghini bleek veel sneller dan de vierwieler van de politie. Tot de dronken playboy de controle over het stuur verloor en serieus crashte.

Lamborghini kapot, meisje toch niet kunnen krijgen en dikke miserie voor de bestuurder natuurlijk. Er werd namelijk vastgesteld dat-ie op het moment van de aanrijding een flink stuk in zijn botten had en dus zal hij helemaal zelf voor de kosten moeten opdraaien. Of zijn oudere broer. Want aangezien het in de US of A nogal moeilijk is onder de 25 een supercar te huren, had die officieel de wagen gehuurd.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More