Mimi Lamote in raad van bestuur van De Watergroep

De Vlaamse Regering heeft vandaag vijf onafhankelijke leden van de raad van bestuur bij de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening (De Watergroep) benoemd: Dirk Van der Stede, Lien Callens, Ilse Tant, Mimi Lamote en Frank Demeye.

Mimi Lamote heeft een lange staat van dienst. Ze werd in 1964 in Oostende geboren.

Van 2001 tot 2005 was ze General Manager van C&A Belgium-Luxemburg. Van 2001 tot 2004 zat ze in het bestuur van het VBO en was ze bestuurder van Fedis.

Van begin 2005 tot juni 2006 was ze CEO van E5-mode en Sportorama (Sint Niklaas) en ECG UAB/E5-Mode Baltic UAB/ Edvalda UAB. Sinds 1 februari 2007 zat ze in het management team van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA).

In 2009 stapte ze via een headhunter over naar de Nederlandse optiekketen Grandvision – hier bekend van Pearle – waar ze twee jaar bleef. Ze werkte ook bij Beaulieu. Vandaag is ze CEO van Mayerline. Ze is ook verbonden aan Eugenius.

In De Tijd ‘bekende’ ze twee jaar geleden dat ze al jaren migrainepatiënt is. “Ik heb er nog altijd last van, hoewel veel minder dan vroeger. Maar ik heb het jarenlang angstvallig verborgen gehouden.” 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More