Milow ontroert Nederland met zijn talent (video)

“Wat is het Vlaams mooi.”

In tijden van virale miserie biedt muziek troost. Twee weken geleden gaven we in PNWS een beklijvende versie van ‘Door de Wind’ van Stef Bos. Zangeres van dienst – in het Nederlandse liedjesprogramma Beste Zangers – was toen Miss Montreal. Beste Zangers is verglijkbaar met ons Liefde voor Muziek en gisteren mochten de andere zangers aan het werk met het repertoire van die Miss Montreal. Daarbij viel vooral Milow op met een versie van “Giving Up On You”. De Nederlanders kwamen superlatieven tekort: “Weergaloos, een diepe buiging is op zijn plaats”.

Wekelijks scoort het programma zo’n 1,5 miljoen kijkers bij elkaar, de aflevering met Stef Bos flirtte zelfs met twee miljoen. Volgens de Nederlanders is het dertiende seizoen het beste en meest succesvolle ooit.

We laten je meegenieten van ‘onze’ Milo met “Giving Up On You”( en voor wie het nummer niet kent, ook de versie van Miss Montreal).

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More