Mila (16) die de islam een ‘schijtreligie’ noemde, krijgt politiebescherming (video)

“Jullie God, ik steek een vinger in zijn kont.”

Haar naam en adres gaan rond, ze zullen haar opwachten na schooltijd, haar verkrachten, zoutzuur over haar heen gooien. Of beter nog, eerst verkrachten en daarna afmaken. Voor Mila brak de hel los, nadat zij op 18 januari op Instagram haar ongezouten mening over de islam had gegeven. Ze wordt bewaakt, naar school gaan is onmogelijk.

“Godslastering is sinds 1881 in dit land geen misdaad meer. Laat vooral niemand denken dat we hier op een of andere manier op terugkomen”, zei de Franse minister van onderwijs Jean-Michel Blanquer en daarom grijpt de Franse overheid in en wil het meisje beschermen

Het begon in januari met een live video van Mila op Instagram, waarin het tienermeisje in gesprek raakte met een van haar volgers die verliefd op haar is. Wanneer Mila zegt dat ze op meisjes valt, zegt de jongeman dat hij moslim is en maakt hij haar uit voor ‘vuile lesbienne’. Met een pittige ruzie als gevolg. Maar dan gaat Mila nog een verder. In een tweede video laat ze zich helemaal gaan en geeft ze haar mening over godsdienst en de islam in het bijzonder. “Ik haat religie. De Koran predikt enkel haat, de islam is stront, ik zeg wat ik denk. Ik ben niet racistisch. Je kan niet racistisch zijn tegenover een religie. Jullie God, ik steek een vinger in zijn kont. Bedankt, tot ziens!”

Er zijn voor minder (letterlijk) koppen gerold. Zij kreeg ondertussen al 50.000 haatberichten en bedreigingen. De politie nam de berichten dusdanig serieus dat ze het meisje en haar familie permanente bescherming bood en elders liet onderduiken. Ze kon daardoor maandenlang niet naar school en stopte noodgedwongen met Instagram. Mila heeft ondertussen haar excuses aangeboden, maar ze krijgt nog altijd doodsbedreigingen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More