Mieke Vogels: “Het ergste is, dat ik geen onderbroek draag”

Zo, dat weten we dan ook alweer.

Een mens komt nogal wat tegen in die papieren P-magazines van weleer: daar kwamen we afgelopen vrijdag nog eens achter, toen we jaargang 2006 online zetten.

Zo staat in de nummer vijf van die jaargang, het stuk ‘Bekend Vlaanderen bekent’: bekende Vlamingen – waaronder enkele modellen – vertellen het meest schaamtevolle moment dat ze ooit meemaakte. En er staat daar wat onderbroekenlol tussen.

Hugo (van Nicole en Hugo) vertelt onder andere: “Ik heb heel weinig gênante momenten meegemaakt, nu ik er over nadenk. Het enige wat ik me kan herinneren, was toen de gulp van mijn broek open stond tijdens een optreden. Dat klinkt helemaal niet alarmerend in deze tijden waarin iedereen het normaal vindt om openlijk over kak en pis te praten; maar dit speelde zich zeker 25 jaar geleden af, toen alles nog veel en veel braver en preutser was. Die open gulp viel enorm op, want ik stond helemaal wijdbeens en voorover gebukt. Ik zag de mensen vooraan in het publiek lachen en snapte totaal niet wat er aan de hand was. Toen Nicole zo onopvallend mogelijk richting mijn gulp wees, viel mijn frank. Ik heb me vliegensvlug omgedraaid en het geval weer dicht geritst. Gelukkig was er niets te zien, want ik had gewoon een onderbroek aan. We hebben er zelf hard om gelachen, want zoiets moet je kunnen relativeren.”

Mieke Vogels, die is dan weer onderbroekloos: “Ik zit in de trein naar Brussel en ik heb mijn pyjama nog aan. Maar het ergste van al is, dat ik geen onderbroek draag. Ik zit me daar dan te schamen en hoop dat niemand het in de gaten heeft”, vertelt ze.

Wat ze daar zonder onderbroek op die trein richting Brussel deed, en wat de meest schaamtevolle momenten van andere BV’s waren, dat lees je in het nummer vijf van jaargang 2006.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More