Microsoft deelt spuuglelijke Windows XP kersttruien uit (foto)

Het begint een kleine maar ook grappige traditie te worden bij het rijk van Bill Gates.

 Vorig jaar vlogen de 100 gelimiteerde Windows 95-kersttruien de deur uit en dit jaar gaan ze een versie hoger. Want nu is het XP besturingssysteem uit 2001 aan de beurt. De print op de trui is gebaseerd op het zeer bekende bureaublad “Bliss”, met de heuvelachtige groene achtergrond die er ondertussen zovelen jaren later totaal anders uitziet.

Ondanks de schreeuw van vele nerdy brillendragers op Twitter worden de truien niet te koop aangeboden. Om één van de 250 XP-truien te winnen moet je het Windows twitter account volgen en je deelname bevestigen via de hashtag “#WindowsUglySweater”.

Mocht je één van de (on)gelukkige laureaten zijn, krijg je de trui opgestuurd in een originele doos die als twee druppels op die waar het besturingssysteem destijds in zat verpakt.

Echter, wetende dat het Twitter account van Windows 6,3 miljoen volgers heeft , is de kans uiteraard klein dat je er eentje daadwerkelijk wint.

Maar hey, wie niet waagt, blijft maagd. Met deze trui aan…waarschijnlijk tijdens de feestdagen ook.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More