Met slechts één klik heeft je biertje weer de perfecte schuimkraag (video)

Laten we eerlijk zijn,  bier zonder schuimkraag ziet er echt niet uit en dan smaakt het in ieders beleving ook meteen een stuk minder.

Maar waarom is de schuimlaag eigenlijk zo belangrijk? De schuimlaag bepaalt voor een groot deel de smaak van het biertje. In het schuim proef je de bitterheid van het bier. Tevens ziet een biertje met een prachtige schuimlaag er geweldig uit en smaakt daarom psychologisch ook beter. 

De Beer Foamer van 18 euro lost dit probleem meteen op, mocht je opgescheept zitten met een barman van het zevende knoopsgat. Je klikt gewoon op de hendel aan het handvat en het bier gaat terug schuimen. Hierdoor wordt er opnieuw meer CO2 of koolzuurgas gevormd in het bier. Dat zijn bubbeltjes koolzuurgas die volgens de fabrikant niet meer in contact kunnen komen met je maagzuur en zodanig geen opgeblazen gevoel meer kunnen veroorzaken. Check it out!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More