Met knappe Victoria kuieren we graag langs de Amsterdamse grachtjes

Een beetje verliefd…

Wie Amsterdam zegt, zegt grachten, de Jordaan, het Vondelpark en luidkelend meezingen met de Amsterdammer der Amsterdammers, André Hazes. De keren dat wij in een volle kroeg ‘Een beetje verliefd’ meezongen zijn niet meer te tellen. Helaas zijn de kroegen nu toe, maar dat neemt niet weg dat André’s grootste hit vandaag door onze redactie galmde. 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer)

 

Waarom? Wél, omdat wij een waanzinnig knappe Amsterdamse op onze socials waren tegengekomen. We hebben het over Victoria Vermeer, een 22-jarige blondine die bekend is geworden met haar deelname aan Love Island. Helaas wel de versie die enkel in Nederland op televisie (Videoland) is uitgezonden. 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer)

 

Een Island-passage dat haar geen windeieren heeft gelegd. Zo schoot haar Instagram uit naar meer dan 100.000 volgers en ook op YouTube doet ze het met 60.000 volgers verre van slecht. Of ze ook de liefde gevonden heeft op Love Island? Ze heeft het liefdeseiland als koppel verlaten maar eens terug in real life in het kikkerlandje werd de ballon snel doorprikt.

1

Image 1 of 20

Foto’s: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More