Met dit fitnesstoestel train je samen met je trouwe viervoeter (video)

Het wandelen met een hond heeft zeker invloed op jouw conditie.

Wie een hond heeft, die moet dat beest geregeld uitlaten. Wandelen verlaagt de kans op bloeddrukproblemen, te hoge cholesterol en diabetes type 2.

Maar met dit koud, donker en guur winterweer is het niet altijd evident (en veilig) om even buiten een lange wandeling te maken. In dat geval kan de Dual Dog Exercise Treadmill weleens goed van pas komen. Dit is een hometrainer, gekoppeld aan een mini-loopband voor de viervoeter. Zo heb je beiden de nodige beweging.

Vanaf het moment dat je begint te fietsen, bepaal je het tempo van de loopband. Zie je dat de tong van Woefie over de band sleept, stop je gewoon met fietsen. Zo eenvoudig is het. Het toestel is geschikt voor dieren onder de tien kilo en eigenaars die niet meer wegen dan honderd kilo.

De uitvinding van Japanse makelij kost je wel 1.700 euro, maar een gefrustreerd huisdier dat alles kapot bijt kost je uiteindelijk meer.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More