Met deze zonnebril kunt u livestreamen op alle sociale media (video)

Iedereen kan tegenwoordig uitzenden, waar en wanneer hij maar wil. Op het internet wordt grof geld verdiend met het livestreamen van de meest onzinnige dingen, zoals speelgoed uitpakken of soep slurpen.

Maar live uitzenden met een smartphone in de hand of aan een stick is niet altijd even handig.  Twee handen kunnen nu eenmaal meer dan één. De brillen van Ace Eyewear komen dan goed van pas: dankzij een 8 megapixel camera kunt u de omgeving filmen en direct doorsturen naar de videodienst van uw keuze, zoals Facebook Live of YouTube Live.

De ingebouwde camera heeft een 120-graden view en alles wordt opgenomen in HD-kwaliteit. Het geheugen slaat maximum 4GB aan beeldmateriaal op. Heel lang moet u niet uitzenden, want de batterij gaat slechts negentig minuten mee.

Bovendien is de bril nog eens stof- en waterbestendig. Ideaal dus  om uw favoriete festival te livestreamen. Om maar te zwijgen van die mooie meid die net uit het zwembad komt. Winkelprijs : 83 euro.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More