Met deze pedaal beweegt u de muiscursor met de voeten (video)

Iedereen die wel eens geprobeerd heeft een instrument te bespelen op basis van een online tutorial, kan er er over meespreken. Het is frustrerend als u telkens moet stoppen met spelen om verder te klikken. 

Wel, voor alle aspirerende gitaristen en keyboardspelers is de SmashMouse misschien de oplossing. Dit is een voetcontroller waarmee u muiscommando’s kunt versturen. U wilt de video even pauzeren? Geen probleem, even een duw op het pedaal en klaar is Kees. De commando’s worden via usb en bluetooth naar uw computer of tablet verstuurd. Kick it to click it is de slogan.

Behalve dat het pedaal fungeert als een computermuis, heeft de SmashMouse ook een “Playback Mode” waarmee u op bekende videosites een filmpje meteen kunt terug- of vooruitspoelen en zelfs uw acties kunt opnemen. Met een opgeladen batterij kunt u twaalf uur lang uit de voeten en dat voor ongeveer dertig euro.

Iets zegt ons dat, behalve muziekliefhebbers, ook ervaren pornokijkers baat zullen hebben met dit toestel.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More