Met deze openinszinnen scoor jij… blauwe ballen

Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

Het is zaterdag en ondanks het weer waar je zelfs geen hond zou willen doorjagen haal jij als single uiteraard vanavond je dansbenen boven en ga je op zoek naar een danspartner waarmee je in de toekomst ook wel eens de horizontale tango wil dansen. Maar hoe verleid je die knappe, bloedstollende, sexy, uitdagende en immer sympathieke jonge deerne?

Wél, daar we zelf niet alle wijsheid in pacht hebben en we het beter ineens aan de dames vragen, gingen we eens polsen bij de redactrices van Cosmopolitan welke openingszinnen we zeker niet mogen gebruiken. Dus, wil je een garantie op een blauwtje en een stel blauwe ballen, dan moet je deze openingszinnen zeker eens gebruiken.

1. Weet jij waar mijn shirt van is gemaakt? Boyfriend material.

2. Ik ben een slak, maar ben mijn huisje verloren. Mag ik bij jou komen slapen?

3. Je geeft een feestje in je mond. Mag ik komen?

4. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keertje langslopen?

5. Ben jij niet moe? Je loopt al uren rondjes in mijn hoofd.

6. Is het nu zo warm hier, of ben jij zo heet?

7. Ik zou je graag versieren, maar ik ben mijn slingers vergeten.

8. Ik heb morgen een kater en nu zoek ik nog een poes.

9. Mijn naam is (…). Onthoud het, je gaat het straks nog schreeuwen.

10. Wil jij serieus genomen worden?

Heb je er nog een betere (lees eigenlijk als nog slechtere), laat het dan zeker als de bliksem  weten via  info@p-magazine.be. Wie weet brengen we binnenkort dan nog een Top 10 ingestuurd door onze trouwe lezers! Oh ja, zelf opgenomen filmpjes maken meer kans, het is maar dat je het weet.

Credits: Unsplash/Pexels

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More