Met deze mitrailleur schiet je 204 elastiekjes na elkaar af (video)

Ben je al een hele poos de protput op het werk en ben je van mening dat het hoog tijd is voor wat payback van de uitgerekte soort?

Wel, met de Rubber Band Machine Gun wordt je bijnaam meteen de Elastische Rambo.  Het gevaarte is volledig handgemaakt van berkenhout en bestaat uit maar liefst zeventien lopen, goed voor een maximum van 204 ‘kogels’. Het machinegeweer wordt aangedreven door een elektrische motor maar weegt amper twee kilo.

Je kan elastiekjes afvuren aan een snelheid van 400 stuks per minuut en ze bereiken een afstand van maar liefst tien meter, ver genoeg om je baas te raken dus. Het enige nadeel is, eens je munitie op is, je de elastiekjes één voor één allemaal terug moet aanspannen. 

De doos wordt geleverd met een standaard, twaalf doelwitten om te oefenen, 600 elastiekjes, een schouderriem en een handleiding. En dat voor een luttele 200 euro.

Ideaal voor op kantoor wanneer de ‘rek’ wat uit de werksfeer is.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More