Met deze middeltjes word je (geen) bedsportkampioen

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Corona doet nogal wat met een mens. We wisten al dat de pandemie waar we maar niet van af geraken een domper zet op ons libido. Nu blijkt het er ook nog eens voor te zorgen dat meer mannen hun vlag niet meer gehesen krijgen.

En een sergeant-majoor die dienst weigert, daar is geen enkele vent blij mee natuurlijk. Producenten van zever-in-potjes-en-pilletjes spelen daar handig op in. Gespecialiseerde websites staan vol met pilletjes en crèmes die je onmiddellijk een lans beloven je een kanonsloop die de ganse nacht schietensklaar is. In het beste geval koop je daarmee vitamines en mineralen, maar meestal schaf je jezelf hiermee duur, geperst zetmeel aan.

Daarom doken we voor de lol in de geschiedenis, want kabouters die niet meer stram worden zijn uiteindelijk van alle tijden, en al duizenden jaren geleden probeerde men allerlei middeltjes om het broektentzeil weer strak te krijgen. Sommigen hielpen voor geen meter, anderen werden per toeval ontdekt en van nog anderen werden ook de vrouwtjes bijzonder hitsig.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More