Met deze levensechte bloemkooloren lijk je net een doorgewinterde straatvechter (foto)

Eerste indruk is alles.

Zeker wanneer je als slapjanus terechtkomt in een nieuwe omgeving of kwalijke buurt. Wil je er echt zeker van zijn dat je niet lastig gevallen wordt door nozems tijdens je zoektocht naar die ene Pokémon , dan hebben we alvast het ultieme afschrikmiddel voor jou.

Maak kennis met de Self Defense UFC Ears. Dit zijn bloemkooloren van latex die je over je eigen oortjes kan aantrekken. Een bloemkooloor – ook wel schrompeloor of boksersoor genoemd – is het gevolg van te veel wrijving of te harde klappen in sporten als rugby, boksen en judo. Die fricties veroorzaken bloedingen in het kraakbeen, dat uiteindelijk gewoon verdwijnt. Het resultaat is een verschrompeld oor.

Je wekt hierdoor meteen de indruk dat je al meerdere rondes overleeft hebt in de octagon. Volgens de fabrikant straal je voldoende respect uit zodat andere vechtersbazen je met rust zullen laten. Voor 25 euro koop je online al een paartje.

Wel zorgen dat je kamertje steeds netjes is opgeruimd, want als moedertje lief aan de oren komt trekken, is het gedaan met de façade.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More