Met deze Infinity Gaunlet koffietas voel u zich elke ochtend oppermachtig (foto)

Dat de ‘Avengers: Infinity War’ records gaat verbreken staat nu al buiten kijf. De voorverkoop is op dit moment groter dan de laatste zeven Marvel-films samen.

Iedereen kijkt dus enorm uit naar hoe de bekendste superhelden uit de Marvel-collectie het gaan opnemen tegen hun grootste uitdaging ooit: Thanos. Hij is een machtig wezen dat uit is op de vernietiging van het universum. Dit probeert hij te bekomen dankzij de ongelooflijk krachtige Infinity Gauntlet handschoen. Maar dan moet hij eerst de zes Infinity Stones zien te vinden die verspreid zijn over het ganse universum. Eens de steentjes allemaal bevestigd zijn aan de handschoen, dondert het in Keulen.

Voor de echte fans is er nu de Thanos Infinity Gauntlet Mug. Een koffietas in de vorm van de machtige handschoen.  Want wat heeft u aan een kaskraker van formaat als u het niet kunt merchandisen tot de laatste druppel? Voor 17 euro kunt u koffie drinken zo zwart als de ziel van Thanos.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More