Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Met deze handige tips mislukt je stoofvlees nooit meer

Martyna - 31-08-2020

Stoofvlees, hét gerecht dat ons doet denken aan avonden bij de bomma. Alleen maar de gedachte doet je al watertanden. Maar wanneer je beslist om het zelf klaar te maken, blijkt het toch niet zo boterzacht te zijn. Wat doe je verkeerd? Maak je maar geen zorgen, met onze tips lukt het je zeker! 

1. Het vlees

Stoofvlees begint bij de basis, het is dus erg belangrijk dat je de juiste ingrediënten in huis haalt. Vermijd de klassieke fout en kies voor hét juiste vlees: met een beetje vet aan. Iers rundsvlees is ideaal voor stoofvlees, de koeien hebben tijd en ruimte om te grazen waardoor het vlees goed dooraderd raakt met vet. Iers rundvlees kun je bij vele supermarkten vinden.

2. LEES HIER VERDER

Vlees tips Stoofvlees tips

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken