Met deze halfnaakte boefjes brengen wij de zondag in bed door

Zondag, zondag, vandaag blijf ik de hele dag dicht bij je…

De wereld staat voor ons heel even stil vandaag, en jouw hand die me brandt streelt me traag. Je ogen lachen als ik zachtjes aan je vraag: Wil je meer, wil je weer, wil je graag? Zondag, zondag, vandaag blijf ik de hele dag dicht bij je. Zondag, zondag, wij hebben tijd om lekker lang te vrijen…

Zelfs de Nederlandse charmezanger Rob De Nijs wist het ons al, hoewel we nog niet geboren waren, in het jaar 1980 te vertellen. Zondag rustdag, behalve tussen de lakens. Wat dacht je van deze knappe boefjes? Wij komen vandaag sowieso onze nest niet meer uit! 

Geniet ervan lads, dat doen wij ook! 


1

Image 1 of 20


Foto’s: Instagram 
Cover: Instagram Xenia Inez/Dirk Christiaans
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More