Met deze dieetsauzen komt u geen gram bij (foto’s)

Een sausje bij de maaltijd is zondigen in het kwadraat. Dat weet u, dat weten de dames en heren in de fitnesszaal en dat weten de Weight Watchers. Tenzij dat sausje eentje is zonder calorieën, natuurlijk.

In de sauzen die u thuis gebruikt zitten suikers en vetten met hopen. Mijden als de pest dus, wil u er een beetje toonbaar blijven uitzien. En dat hebben ze bij Rabeko goed begrepen. Met de Zero Calories Sauce hebben ze zomaar eventjes vijf sauzen op de markt gebracht die nauwelijks calorieën bevatten.

“In de winkel kreeg ik van klanten voortdurend de vraag hoe ze gezonde maaltijden meer op smaak konden brengen”, aldus Bart Dobbelaere van Antwerp Fitness Shop, die de sauzen samen met Koen Claus bedacht.

“Er bestaan natuurlijk wel dieetsausjes, maar die smaken veel te chemisch. Ik wil dieetsauzen die smaken zoals de sauzen die we thuis of op restaurant proeven.”

Rabeko heeft op dit moment vijf soorten op de markt: sweet mayo dressing , ketchup, spicy tomato, BBQ steak en zoetzuur.

De prijs voor deze niet-dikmakers bedraagt €4,90 euro voor een flesje. Bestellen kunt u hier!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More