Met deze ‘barbecue-motor’ ben je altijd op tijd voor een lekker stukje vlees (foto’s)

413

Wat definieert een echte vent nog in deze tijden waar er maar liefst 33 geslachten bestaan?

Wij kunnen of durven het zelfs niet meer zeggen zonder gegeseld te worden door de politiek correcte roede. Maar de Amerikaan en customizer Thor Drake van Portland’s See See Motorcycles geeft ons mannen gelukkig nog hoop. Want hij knutselde zomaar eventjes de droom van elke vleesetende man in elkaar die weleens van een ritje houdt op zijn motor.

Een barbecue en een snel voertuig op wielen, meer heeft de gemiddelde man niet nodig om gelukkig te zijn.  Drake voegde  twee legendarische Amerikaanse merken, zijnde Indian Motorcycle en Traeger Grills, samen tot één geniaal geheel en dat resulteerde in de Indian x Traeger ‘barbecue-motor’ . Om specifieker te zijn: het huwelijk van een Indian Springfield Darkhorse en een Traeger Ironwood Series 885.

Het is een volledig functionele motor met een daaraan vastgekoppeld barbecue, gemonteerd op het waar zich normaal gesproken het zitgedeelte van de bijrijder in een zijspan bevindt. 

Er passen maar liefst tien hele kippen op de barbecue, dus de lokale motorclub zal geen honger lijden.

Tijdens de 2019 Sturgis Motorcycle Rally in South Dakota wordt de motor voorgesteld aan het grote publiek. Bezoekers kunnen genieten van vers gebraden varkensvlees, ribbetjes en andere culinaire lekkernijen. Wat de barbecue-motor gaat kosten is onbekend, maar goedkoop zal hij niet zijn.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur