Met deze auto’s scoor je meer matches op Tinder

Swipe je op Tinder tot je er verkrampte vingers van krijgt, maar levert je dat geen matches op? Zet dan eens een van deze vierwielers op je profielfoto.

Bij Confused vroegen ze zichzelf af of poseren met bepaalde auto’s een invloed kon hebben op Tinder-matches. Er was natuurlijk maar één mogelijkheid om daar achter te komen: het uitproberen.

Ze vroegen een man en een vrouw om telkens dezelfde pose aan te nemen, maar dan met een andere auto op de achtergrond. Ze lieten hen op Tinder eerst op zoek gaan naar het andere geslacht, en vervolgens naar hetzelfde.

Een Audi A4 bleek voor mannen een goede aanschaf. Op 1.000 swipes zorgde die voor 129 matches met vrouwen, en 347 matches met mannen op zoek naar een vent. De Ford Fiesta deed het bij de mannenminnende mannen nog beter met 362 matches.

Vrouwen die op zoek zijn naar een man, kunnen best een Ford Focus aanschaffen. Die zorgde namelijk voor 452 matches van de 1.000 swipes. Vrouwen die een dame verkiezen, opteren het best voor een Nissan Micra (163 matches).

Als je in een ‘gemengde groep’ een auto wil aanschaffen om alleen maar mee op Tinder te scoren, koop dan een Audi A4. Die had een gemiddeld succespercentage van 23,3 procent. De Ford Fiesta (22,8 procent) en Fiat Punto (20,2 procent) maken de top drie compleet.

De grote verliezers bleken de Volkswagen Polo (9,7 procent) en de Seat Ibiza (7,8 procent).

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More