Met de Snotsucker zuig je de snot uit de verstopte neus van je kleine spruit (video)

Er zijn tijden waarop het ouderschap niets anders schijnt te zijn dan het voeden van de mond die je bijt.

Iedereen kan kinderen op de wereld zetten, maar er dag en nacht liefdevol voor zorgen… dat is een andere zaak. Zeker als de kleine kadee’s nog niet zelfstandig genoeg zijn om de meest simpele taken uit te voeren zoals het snuiten van hun neusje. Niets is dan zo vervelend dan een verstopte voorgevel.

Laat het weer aan de Zweden over om hier een innovatieve oplossing voor bedacht te hebben.  Maak kennis met Nosefrida The Snotsucker. En ja, dat laatste mag je zeer letterlijk nemen. Het is een neusreiniger die het slijm uit de neus van baby’s en kleine kinderen van 0-4 jaar op een eenvoudige maar vooral ook veilige manier kan verwijderen.

Een neusreiniger met een zuigbuis waarmee je als ouder zelf de snot uit de neus van je waardevolste bezit kan zuigen. Het gaat niet volledig in de neus en daardoor kunnen de gevoelige slijmvliezen in de babyneus niet beschadigd raken. Ook moet je niet vrezen voor een kleine amuse bouche avec du snot, daar een filter in de buis alle slijm en bacteriën tegenhoudt.

Je weet wie te bedanken wanneer je nog eens kan genieten van een ongestoorde nachtrust!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More