Met de Gotham Golf Cart sta je nooit voor joker op het golfterrein

Heb je er altijd van gedroomd de nachtmerrie te worden van al het gespuis dat deze aardkloot rijk is?

Het straffen van de schuldigen kan op den duur vermoeiend worden en zelfs als duistere wreker heb je af en toe eens nood aan wat ontspanning. Een balletje slaan op de green is één van de opties, maar met volgende ‘golfkar’ ben je toch altijd voorbereid mocht je tegenstander eruit zien als een pinguïn.

Maak kennis met de Gotham Golf Cart. Deze donkere golfkar op steroïden brengt je gegarandeerd zonder kleerscheuren naar de volgende hole. Het voertuig is geïnspireerd op de Tumbler-Batmobile.

‘Holy Gaspedaal, Batman’, want de golfkar haalt maar liefst een snelheid van 60 km/u. Zanderige heuvels, modderpoelen,… de zes golfterrein-vriendelijke banden zorgen dat geen enkel parcours te zwaar wordt.

De snorharen van Catwoman kunnen binnenin ongestoord gelikt worden en je kan haar verwennen met de lederen aanpasbare zetels, bekerhouders, tablet-staander en aangepaste verlichting.

Wel, even aan The Joker vragen of hij wat bloedgeld kan missen, daar het gevaarte maar liefst 27.000 euro kost.

Niet bad…man!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More