Met de Bionic Boots geeft u Usain Bolt het nakijken (video)

De laatste jaren gaan de ontwikkelingen in de sportwereld als een speer. Prestaties worden beter en er komen met de dag nieuwe sporten en hightech snufjes en gadgets bij.

De in San Francisco woonachtige uitvinder Keahi Seymour sleutelde ruim 25 jaar aan wat hij de Bionic Boots noemt: mechanische protheses die u in staat stellen om te rennen met snelheden tot 40 kilometer per uur. Bij elke afzet met de Bionic Boots lijkt het alsof u door een katapult wordt afschoten; de zweeffase van elke stap is wel 2,5 meter lang. Keahi is nu druk bezig zijn uitvinding te upgraden met pneumatiek en extra servo’s, zodat de drager een maximumsnelheid kan bereiken van maar liefst 65 km/u.

Met de Bionic Boots bent u dus bijna zo snel als een struisvogel en met voldoende training krijgt u het uithoudingsvermogen van een paard. Maar hopelijk met minder moordlust dan Oscar Pistorius. Seymour onderzoekt momenteel of er een markt is voor zijn uitvinding.  U kunt alvast zelf contact opnemen of ze reeds te koop zijn.

U weet in ieder geval nu hoe de verkeersregels aan de laars te lappen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More