Met bloedmooie en wraakzuchtige Anare’s voeten speel je niet

Ook al ben je een wereldberoemd voetballer…

WAG’s, ze kunnen er wat van.  Ze  moeten klaarstaan (of klaarliggen) voor een overbetaalde voetballer en moeten hun ‘shop-middagjes’ netjes afstemmen op de wensen en grillen van manlief die je laat rijden in de vetste bakken en je laat huisvesten in de mooiste exclusieve villa’s.

Gelukkig staat er in veel gevallen een ongelimiteerde credit card tegenover zodat de pijn aan de gerekte liezen kan verzachten worden met een nieuwe Chanel-handtas. Maar dat kan natuurlijk van de ene op andere moment gedaan zijn als manlief je inruilt voor een andere WAG. Dan sta je daar, wenend op straat. 

Tenzij je Anare Atanes bent, de (ex-)WAG bent van Samir Nasri. Ze steunde haar man door dik en dun (ze heeft zelfs een rechtszaak opgelopen tegen de Franse voetbalbond na uitlatingen over de bondscoach na de niet-selectie van haar man nvdr.) en kon het matig appreciëren toen ze uiteindelijk aan de kant werd geschoven.  Dan maar even zijn account hacken (de arme jongen heeft zijn paswoord niet veranderd na de breuk), en ontrouw alsook een bezoek aan een obscure dokter verspreiden over zijn social media. Effe terugtacklen zei ze. 

Het goede nieuws is: knappe Anara is ondertussen al geruime tijd  terug vrijgezel! Slechte nieuws voor haar: niemand durft er nog mee daten. 

30

Image 30 of 30

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More