Menigte gaat wild wanneer geboeide spring breaker ontsnapt (video)

Spring Break is de Amerikaanse lange uitgerekte versie van een wilde studentenavond.

Maar helaas pindakaas, ook dit jaar gooien de coronamaatregelen roet in het eten. Ontelbare ontgoochelde studenten die dit jaar op hun kin kunnen kloppen en helaas weer moeten uitkijken naar een avondje xHamster en een doosje Kleenex.

Toch lappen momenteel tienduizenden studenten de restricties aan hun laars en trekken ze in massa’s naar de Amerikaanse badplaatsen.

Zo ook in Clearwater, Florida. Politie moest er een dronken strandgevecht stopzetten, hetgeen leidde tot enkele arrestaties. Daar jong en onbezonnen nu eenmaal evengoed samengaan als Calvo en een verkiezingsnederlaag, zijn er toch altijd enkele tieners die zich onoverwinnelijk wanen.

Zoals onderstaande verdachte. De jonge knaap is uitgegroeid tot een internetsensatie toen hij met handboeien erin slaagde te vluchten van de politie. Dit tot groot jolijt van het strandpubliek.

Speedy Gonzales werd echter snel terug gevat en krijgt er nu een paar extra aanklachten bovenop. Alsook zijn kompaan die hem bevrijd had uit de politiewagen. 

Run, Forest, run!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More