Meest bekeken meisje ooit op YouTube ziet er geweldig uit in bikini (foto’s)

De clip van zomerhit ‘Despacito’ is vrijdag de meest bekeken video ooit op YouTube geworden. Het is ook de eerste video die vaker dan drie miljard keer werd aangeklikt.

De vorige recordhouder op de videowebsite was ook al een muziekclip: See You Again van Wiz Khalifa en Charlie Puth, de soundtrack bij Furious 7. Die clip staat voorlopig op ruim 2,99 miljard views. Daarvoor stond Gangnam Style van het Zuid-Koreaanse fenomeen Psy lange tijd bovenaan het klassement.

Het aanstekelijke ritme van Despacito zal een grote rol gespeeld hebben in de views, maar de bijdrage van deze juffrouw zal ook een beetje geholpen hebben. Maak kennis met Zuleyka Jerris Rivera Mendoza. Dat is een serieus mondje vol, maar toch is haar naam gekend.

Want nadat ze Miss Puerto Rico 2006 is geworden, mocht ze meedoen aan de Miss Universe 2006-verkiezing, die ze met glans won. Zelfs elf jaar later ziet de 29-jarige brunette er even sexy uit.

Wist u trouwens dat het woord ‘Despacito‘  het Spaanse verkleinwoord van ‘langzaam’ is, namelijk ‘langzaampjes’? We raden dan ook aan zeer langzaampjes onderstaande foto’s te bekijken.

Need a ride?? #minorca

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on

Ya somos 800K FAMILIA ? #gracias . . . ? @guilliani_

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on

Feliz domingo a todos ustedes familia!!!

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More