Meer Ferry Bouman in eigen Netflix-film & seizoen 3 van ‘Undercover’

Netflix bracht onlangs een video naar buiten waarin Frank Lammers (Ferry Bouman) laat weten dat de prequel-film ‘Ferry’ binnenkort op de streamingdienst zal verschijnen.

Daarnaast vertelt de acteur ook dat, op aandringen van de fans, het personage van Ferry opnieuw een grotere rol gaat spelen in het derde seizoen van Undercover. Het nieuwe seizoen wordt verwacht in september 2021 en zal bij ons te zien zijn op Eén.

Terwijl de nieuwe afleveringen verder zullen borduren op de gebeurtenissen uit seizoen 1 en 2, wordt ‘Ferry’ een prequel film die het verhaal van Undercover zal vooraf gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam waar Ferry werkt voor hasjbaron Ralph Brink (Huub Stapel), een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het campingleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle (Elise Schaap) kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

Frank Lammers, die Ferry Boumans speelt, is heel bekend in Nederland maar ook in Vlaanderen zagen we hem al aan het werk in films als Crimi Clowns: De Movie en Rundskop. Hij speelde ook een kleine rol in ‘Matroesjka’s’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More