McDonald’s gaat aan huis leveren via UberEats

McDonalds, de ongekroonde koning van de snelle hamburger, gaat in het VK aan huis leveren. Het gaat om een proefproject in Londen, Leeds en Nottingham. Als dit succesvol is, wordt het project uitgebreid naar het hele land. Vanuit de luie zetel Big Macs bestellen? Het komt nu wel erg dichtbij.

Bestellen kan enkel via de UberEats app, en u mag ook niet verder dan 2 kilometer van een McDonaldsrestaurant wonen. We hebben het niet nagekeken, maar vermoeden dat 50 % van de wereldbevolking aan die laatste voorwaarde voldoet. U kan bestellen tussen 7.00 u. en 14.00 u. McDonalds spreekt zelf van een zachte opstart, gezien de beperkingen in tijd en afstand. Zo kunnen ze tijdens de testperiode vaststellen wat wel werkt en wat niet werkt. Kwestie van uw favoriete hamburger bij u thuis te krijgen voor de sla verlept is!

Afwachten of dit het kanaal overwaait. Ondertussen kijken alle fastfoodliefhebbers uit naar de opening van de eerste burger King in België, eind volgende week!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More