Máxima gebruikte trucje van koningin Paola

Máxima vertelde onlangs dat ze vroeger wel eens met een vriendin door Nederland ging toeren. Omdat ze dat niet zomaar kon doen, ging ze daarvoor ‘undercover’.

Zo vertelt ze dat ze wel eens met een zwarte pruik op in een café heeft gezeten en bitterballen heeft gegeten. Op die manier kon ze ook goed haar Nederlands oefenen.

Die truc heeft ze van ‘onze’ Paola Ruffo geleend. Paola gebruikte de pruik wel om andere redenen. In de jaren zestig en zeventig had Paola een stevige reputatie op liefdesvlak. Aangezien ze toen toch nog altijd de echtgenote was van de broer van de koning moest ze voorzichtig zijn. Zo sprak ze met haar minnaars af op hotel. Ze had een pruik op waardoor niet iedereen haar onmiddellijk herkende. Paola gebruikte ook een schuilnaam. 

De pruik van Máxima was onschuldiger: bitterballen eten en Nederlands oefenen. Dat laatste had Paola ook beter gedaan, met een Vlaamse minnaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More