Matthew Perry is niet langer verloofd

Gaat het wel goed met ‘Chandler’?

Meteen na de première van de langverwachte ‘Friends’-reünie, komt het nieuws dat Matthew Perry (51) – alias Chandler – niet langer samen is met Molly Hurwitz (29). Zeven maanden nadat Perry “de geweldigste vrouw op de hele wereld” – zoals hij ze noemde – ten huwelijk vroeg is het over and out voor het koppel. “Soms werken dingen gewoon niet en dit is er een voorbeeld van”, liet Perry in een verklaring weten. “Ik wens Molly het beste.”

Maar daarmee komt hij er niet zomaar mee weg. Perry was veruit de meest onherkenbare verschijning tijdens de reünie. Niet omdat hij zich zoals de vrouwen plastisch heeft laten verbouwen, maar… ja, waarom? Het is algemeen geweten dat Perry tijdens de Friends-periode worstelde met een drank- en drugsprobleem. Daar zou hij meermaals voor afgekickt zijn, maar even veel keer weer bij hervallen zijn.

Echt lekker ging de aanloop naar het huwelijk niet. De advocaten hadden Matthew aangeraden om zijn vermogen van zo’n 98 miljoen euro te beschermen en duwden Molly een huwelijkscontract onder haar neus. Het koppel had ook besloten om alcohol te bannen op het feest. “Het is absoluut geen goede zaak voor Matt om in de buurt van drank te zijn”, zeiden zijn vrienden, die benadrukten dat de acteur hard heeft gewerkt aan zijn nuchterheid.

Tijdens de Friends-reünie gaf Perry geen frisse indruk. Op sociale media wordt volop gespeculeerd dat hij weer hervallen is in de zware drank- en drugsverslaving. Lusteloos en zwijgzaam leek Perry in de verste verte niet op het scherpe, cynische en energieke personage van Chandler.

“Niets aan de hand”, zeggen zijn vrinden. “Matthew onderging een spoedoperatie aan zijn gebit op dezelfde dag dat de promo-interviews plaatsvonden.Hij had door de pijn moeite met praten. Het spreekt voor zich dat hij geen zin had om na zo’n behandeling voor de camera te staan, maar hij heeft dat toch maar gedaan.” Zijn tanden blonken inderdaad als diamanten. Zou hij dan echt geen andere afspraak hebben kunnen maken, dan net voor de duurste reünie ooit? Bovendien, als dit het maximum is, wat de make-up van Perry kon maken die avond, dan moeten we ons misschien toch echt wel zorgen maken.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More