Marvel viert 80-jarig bestaan met het ultieme collectors item (foto)

Door de jaren heen zijn hier op de redactie al veel gadgets gepasseerd, gebaseerd op wapens van onze favoriete Marvel-superhelden.

Denk maar aan deThor toiletpapierhouderhet Iron Man koffiezetapparaat of eenThanos-badpakMaar dat zijn gadgets die zich niet al te serieus nemen en niet echt bijdragen tot de verzamelwoede van de echte superheldenfans. 

Omdat Marvel al 80 jaar ons verwent met de meest spannende verhaallijnen, brengen ze nu een waar collectors item op de markt om dit te vieren.

Captain America, het alter ego van kapitein Steven Rogers, zonder zijn onverwoestbaar schild, is als Tomorrowland zonder fitnessboys: iets klopt er niet.

Jij krijgt nu de kans om een levensecht 1:1 replica schild van de First Avenger te bemachtigen. Niet van die plastieken breekbare brol die je meestal in de speelgoedrekken vindt, maar een metalen schild afgewerkt tot in het in het kleinste detail, dat prachtig zou ogen op de muur van je mancave.

Het schild heeft een diameter van 24 inches en twee banden voor de goede grip. Voor 90 euro ben je gewapend tegen de fratsen van de Red Skull.

Zolang de voorraad strekt uiteraard.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More